Satovi i nakit pokloni za devojke

Ako ste propustili dan ljubavi koji je više rezervisan za tinejdžere i nije toliko i tradicionalno rasprostranjen u našoj kulturi, sleduje vam 8 mart. Vremena nisu baš sjajna, ali tako je poslednjih 30 godina u Srbiji pa ako niste pri parama a planirate da kupite i pitate  se šta poklonoti za devojci za 8 mart, onda uzmite nešto što može biti praktično i korisno i ono čime će se sigurno oduševiti, a to su satovi i nakit.

Nakit od srebra i satovi – lepi pokloni

E vidite ima jedna dobra stvar kod prodaje nakita od srebra, a to je da se on prodaje i online, pa ne morate da se smarate po prodavnicama kada krenu naporne prodavačice da vam uvaljuju komade nakita po njihovom izboru. IMate različite komade nakita a ja bih vam preporučio da pogledate na UNNA.rs shopu recimo online prodaju miss sixty nakita koji je odličan za mlađu populaciju, kada već pričamo o poklonima za devojke. Takođe dobar izbor je guess nakit koji je malo krupniji i upadljiviji, pa će biti odličan na vašoj devojci kada krenete u noćni izlazak. ZA devojku vam ne bih preporučio srebrno prstenje, jer ako niste još rešili da se ženite, nemojte ni poklonom asocirati na takav potez. Imate orglice od srebra ili narukvice od srebra ili pak neke mindjuse sa swarowski kristalima. Inače oliver weber nakit je poznat sa svojim kombinacijama sa swarovski kristalima.

Esprit i casio satovi

Ima još jedna zgodna stvarčica za poklon i korisna je, a može se ubrajati u nakit su rucni satovi. Imate veliki izbor ručnih satova, a moja preporuka su esprit i casio satovi, pa redlažem da pogledati rucni satovi esprit i rucni satovi casio. Ove dve marke satova su poznate po svom kvaliteti izrade, većina je sklona da kaže da ne sata bez casio satova, a esprit satovi su elegnatni modeli i više su nakit, a sat je onako više usput. Kupovinom ovih satova vaš poklon dobija dvostruko više imate i lep nakit a i sat. Pa za nekoga kome je neophodna vremenska orjentacija sat je idealan poklon.

Bili su to naši predlozi za idealne poklone uz malo novca kojima bi se trebalo obradovati vaše devojke.

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *