Putne torbe, koferi, rancevi

Kada se spremate na put neophodne su vam putne torbe kako bi ste spakovali svoje stvari. U zavisnosti gde putujete i koliko dugo ostajete, kao i kojim prevoznim sredstvom putujete trebaće vam koferi, torbe ili pak samo rancevi. Sve zavisi od toga koliko ste komplikovani i koliko morate stvari da nosite sa sobom. Da li samo ono najosnovnije ili bez brda kofera, što rekao jedan vozač kada pakuje svoje putnike u automobil da je poneo celu kuću i 5 ari placa.

Kada putujete avionom postoje i neka ograničenja u prtljagu pa se i time morate rukovoditi, negde je samo dozvoljen ručni prtljag i to samo određenih dimenzija, tako da su rančevi idealni. Sve putne torbe se bacaju po avionu i niko ne pazi na vače stvari, pa će i najkvalitetnije torbe izdržati nekoliko letova.

Imate i dobar deciji program, decije putne torbe sa junacima iz njihovih omiljenih crtanih filmova i bajki. Deca vole da pakuju svoje stvari u posebne torbe, ali većina voli jednostavne torbe na rame, ranceve ili nešto slično. kda putujemo svojim autom onda je pakovanje mnogo lakše, pa čak nam i ne trebaju putne torbe i koferi.

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *