Pontoni za splavove i marine, burad za splavove

Kada je u pitanju vrhunski dizajn i funkcionalnost, razvili smo inovativna rešenja za probleme koje drugi proizvođači nisu ni razmatrali. Ekskluzivni sistem plastičnih pontona za splavove i pontona za marine proizvedeni ekstruzijom su savršeno i jeftino rešenje u odnosu na sve druge vrste pontona. Dokazan u bitni dizajn takođe pruža pravu kombinaciju krutosti i fleksibilnosti da se nosi s bilo čim što Majka Priroda može da baci na to.

Ključne karakteristike pontona za splavove i marine

Prekrasno oblikovana izdržljiva konstrukcija od polietilena sa ugrađenom UV zaštitom.
Jednostavan za instalaciju, laki za jednostavno postavljanje / demontažu.
Robusni, namenski izgrađeni plutajući dok sa čvrstom, zatvorenom ćelijom ispunjenom ćelijom.
Ovaj plovak drži vašu palubu tamo gde treba da bude, ravno na vodi.
Privitci za pričvršćivanje u kalupu raspoređeni su po obodu za dodavanje kravate za vezanje tamo gdje su vam potrebni.
Lako priključivanje dodataka i komponenti uključujući:  PVC portove, odbojnike, rampe za dokove, adapter za cevi i postolja, sve koristeći sistem za pričvršćivanje „H-Beam Channel Lock“. Da ne zaboravimo da smo istom tehnlogijom razvili i burice i burad za splavove

Rasporedite modularne plutajuće sekcije talasa u skladu sa vašim potrebama. U zavisnosti od konfiguracija terena i želje možete sklopiti različite vrste pristanmišta, kada su u pitanju pontoni za marine.

Univerzalni plutajući plastični pontoni za splavove ima sidrene točke u cijelom kraju i kroz rupe na svakom uglu za pričvršćivanje na gornju palubu. Plodovi su unaprijed montirani na gornju palubu u tvornici. Izrezi na plovku smanjuju težinu, povećavaju snagu i stabilnost i imaju usisnu čašicu na vodu.

Naša napredna tehnologija postavlja pojedinačni odeljak palube na odgovarajući plovak radi stabilnosti i fleksibilnosti dizajna. Naše sekcije palube i lebdećeg broda pričvršćuju se brzo i lako. Samo gurnite naše jednostavne konstrukcije u kanale za pridruživanje odeljcima dok. Plastični pontoni imaju mnogo prednosti.

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.