Prodaja i otkup polovnih vozila u Beogradu

Ako se vratimo nekih pa skoro tridesetak godina unazad i prisetimo kako je sve tekla prodaja vozila i polovnih automobila. Sećate se prvo da je Srbija bila preplavljena sa registracijama VU, kada se vršila preregistracija vozila iz inostranstva u Vukovaru. I to je jedno vreme išlo, a onda je krenulo sa Bosnom, pa su se kola carinila i registrovala u Bosni, to jeste u Republici Srpskoj.

Najduže prodaja polovnih automobila preko CG

Pa se onda prodaja automobila i polovnih vozila vršila preko Crne Gore. Morali ste da budete prijavljeni u Crnoj Gori i da registrujete automobil. Ili je bilo ljudi koji su na sebe registrovali po više stotina automobila, a za uzvarat primali neku čast, to jeste naplaćivali što su državljani Crne Gore. Tako je to bilo, svega i svačega i onda na kraju nije više moglo ni u Crnoj Gori. Onda je bilo raznih smanjivanja carina i džabina kod nas, recimo da još uvek nije to pravo, ali kod nas sada opet kada se vrši prodaja automobila i vozila imaju neku pristojnu cenu.

Tada je bilo da ko ima nekoga u inostranstvu, taj mu dotera automobil, a sada ni carine nisu velike, pa se to sve završi brzo.

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.